Wat trekt de klant aan ingeblikt voedsel?

- 2022-04-11-

Ingeblikt voedselbevat over het algemeen geen bewaarmiddelen. Het anticorrosieprincipe van conserven bepaalt dat er geen conserveringsmiddelen aan toegevoegd hoeven te worden. De grootste concurrenten vanvlees in blikzijn fastfood en afhaalmaaltijden. In sommige dunbevolkte ontwikkelde landen is de consumptie van vleesconserven per hoofd van de bevolking veel groter dan die in China. Dat komt omdat afhaalmaaltijden niet gemakkelijk te bellen zijn, fastfoodrestaurants te ver weg zijn en het snelle leven je niet toestaat om drie maaltijden per dag te koken, dus er is alleen een grote consumptie van ingeblikt vlees.

ingeblikt voedsel

- Wat trekt buitenlanders aan ingeblikt voedsel?
1ã€Ingeblikt voedselis handig en hygiënisch
Het blikvoer zelf wordt gesteriliseerd. Het is zeer veilig en hygiënisch om te eten. Bovendien is het bestand tegen opslag en gemakkelijk te eten. Veel blikvoer kan met geopende deksel gegeten worden, wat het eten een stuk "efficiënter" maakt.

canned tuna

2〠Ingeblikt voedsel heeft eigenlijk een hoge voedingswaarde
Hier moeten we begrijpen dat tijdens het koken het voedsel meestal wordt gekookt in het temperatuurbereik van 100 tot 200 graden, terwijl de conserveringstemperatuur 120 graden is. Daarom is de voedselvoeding binnenin op slot en gaat er niet te veel verloren.

Daarom,ingeblikt voedselis geen waardeloos instantvoedsel, en er zijn redenen voor zijn bestaan ​​en populariteit. Het is hier echter niet erg "heet". Het belangrijkste is dat we te veel lekker eten hebben, en de afhaalmaaltijd is erg handig, dus het is niet nodig om te veel van ingeblikt voedsel te genieten.
canned beef