Zijn ingeblikt voedsel vol conserveringsmiddelen?

- 2022-04-06-

Wanneer genoemd deingeblikt voedsel, de meeste mensen denken dat ze veel conserveermiddelen hebben, niet vers en zonder enige voeding.
Maar als professionalfabriek voor ingeblikt voedselin China kunnen we met absolute zekerheid zeggen dat dit allemaal vooroordelen zijn.
1.Zonder enig bewaarmiddel
Ingeblikt voedselverwijst naar het verwerken, inblikken, sluiten, steriliseren, koelen of aseptisch inblikken van materialen die voldoen aan de vereisten en voldoen aan commerciële aseptische vereisten, voedsel dat normaal gesproken lange tijd bij kamertemperatuur kan worden bewaard zonder toevoeging van conserveermiddelen.
2.Fresh
Al onzeingeblikt voedselpakte het verse materiaal op, voegde kruiden toe, zonder enig bewaarmiddel, na volledig gekookt wanneer het klaar is met verwerken, na ingeblikt, is het klaar om te eten als een vers gerecht voor een snelle maaltijd op elk moment.
3. Meer gezonde voeding

Bewaar de voeding van verse grondstoffen en voeg geen conserveermiddelen toe. Hoeft niet gekoeld bewaard te worden, vergemakkelijkt het opslagtransport, daarom is het ingeblikte voedsel een goede keuze vanwege veiligheid, voeding en gezondheid.

Canned Food